Scheffal & Scheffal, companie care desfasoara cursuri si activitati in limba germana, anunta lansarea cursurilor de limba germana adresate juniorilor cu varsta intre 5 si 7 ani. Noul pachet, lansat incepand cu 17 septembrie 2017, are ca scop pregatirea celor mici pentru sustinerea examenului de atestare internationala pentru limba germana, nivelul A1. Cursurile, axate pe jocuri, teatru si cantece, se tin in sectorul 6 al capitalei, in zilele de duminica, intre orele 11:35 si 13:00, pe durata intregului an scolar 2017 – 2018.

„Am lansat acest pachet adresat juniorilor in urma cererilor venite de la parintii actualilor nostri clienti, care si-au dorit un curs si pentru fratiorii sau surioarele mai mici. Mai mult, in urma experientei cu juniorii de la cursurile individuale, am observat potentialul si dorinta celor mici de a invata limba germana, dar si puterea lor de concentrare pe durata unei ore si jumatate. Am avut mai multe experiente in care, dupa o ora si jumatate de limba germana predata fara pauza, cei mici nu vroiau sa plece acasa, rugandu-i chiar pe parinti sa ii mai lase sa stea cu noi. Aceste experiente ne-au motivat sa lansam acest pachet adresat grupului, prin care copiii invata limba germana prin jocuri, voie buna, teatru, cantece, distrandu-se „ a declarat Eleni Scheffal, Managing Partner Scheffal & Scheffal.

Mai multe detalii gasiti pe http://www.scheffal.org/cursuri-de-germana—grup-copii—drumul-taberei.html.

Detalii pentru jurnalisti:
Eleni Scheffal
Telefon: 0721.21.59.08

Despre Scheffal & Scheffal SRL

Cu o activitate inca din anul 1990 in domeniul educatiei si dezvoltarii personale, echipa Scheffal & Scheffal este formata din specialisti in domeniile educatiei, consilierii de dezvoltare personala, comunicarii si formarii. Succesele echipei Scheffal & Scheffal: 27 de ani de activitate in Romania, Germania si Austria, 27 de ani de activitati educationale, 800 de seminarii cu adolescenti. Misiunea Scheffal & Scheffal este de a-si indrumam clientii ca sa aiba succes in viata personala, profesionala si sociala.

Banner SapunulCheia.ro