Rigola dus inox in perete faiantabil, cu un design exclusivist si o panta transversala integrata – pune accent pe design si calitate – se preteza pentru un drenaj perfect – Suprafetele netede expuse garanteaza o curatare usoara a rigolei de dus inox in perete faiantabil: colecteaza murdaria, complet detasabil, pentru a asigura o intretinere optima,adaptabil in lungime -Instalare simpla.

Capacul tip sina al rigolei este instalat complet deasupra stratului de placare in adezivul de fixare al placilor ceramice. Pentru o etansare de calitate se foloseste un tip de adeziv  flexibil pentru hidroizolatii pensulabile confrm iar sina se fixeaza cu un simplu click in corpul rigolei de dus.pozitionare variabila a racordului de iesire, kit de hidroizolare ambalat separat .au fost avute in vedere diferite aspecte in ceea ce priveste crearea mediilor pentru dușurile moderne:

 Instalare simpla si rapida in perete faiantabil

 O singura rigola de dus pentru toate lungimile.Prin sectionarea elementului din lungimea rigolei poate fi ajustata la orice dimensiune existenta la locul de montaj.

Exista si posibilitatea extinderii ,Sistemul de scurgere patentat ce asigura ca mirosul sa nu patrunda in incapere chiar si in situatia evaporarii apei din rigola Pachet complet ce include rama din otel inox, capacul din otel inox si capacul de protectie la montaj.

Igienic, cu suprafete netede si bine finisate in interiorul rigolei de dus. Se asigura hidroizolarea datorita unui suport de hidroizolare aplicat pe suprafat rigoleide dus in perete inca din fabrica. Obturator de miros detasabil, ce asigura astfel accesul facil la canalizare.reușește să transforme scurgerea aproape invizibila a noii serii de rigole de dus din „necesitate“ intr-o „operă de artă“, în bai elegante, fără a neglija aspectele tehnice.Este disponibil in in mai multe versiuni se montează direct pe perete. Are un aspect deosebit și oferă o etanșare perfectă. Panta permite apei să curgă de la duș catre perete, lăsând restul baii uscat.

Cu o capacitate mare de scurgere asigură, de asemenea, o scurgere rapida astfel incat apa nu se acumuleaza in zona de dus. Rigola de dus inox in perete faiantabil reprezinta o solutie compacta si in acelasi timp o varianta interesanta pentru o noua interpretare a rigolelor de dus fara bariera. Chiar și la nivel tehnic nici o intrebare nu ramane fara raspuns – indiferent dacă este constructie noua sau renovare este garantata instalarea la inaltime ,pentru că în spatele design-ului se afla o tehnica bine stabilita pentru descarcare..

In acest scop, diverse tratamente se aplica suprafetelor de acoperire pentru a oferi posibilitatea unui joc amplu in realizarea unei bai deosebite. Otel inoxidabil periat, lustruit sau negru mat si de asemenea bronz patinat. O solutie care surprinde in continuare in special contractorii și arhitectii.

Rigolele de dus faiantabile oferite de firma noastra sunt pretabile pentru orice tip de baie.

Banner SapunulCheia.ro