Reclama la anvelopele Tatko, inspirată de agricultorul român!

0
225

Cu toții ne-am săturat de reclamele veștede, lipsite de viață și fără sare și piper care se fac pentru cauciucurile agricole. Nu-ți trebuie mai mult de 5 minute să-ți dai seama că pe internet nu există niciun spot publicitar care să ilustreze cu exactitate viața agricultorului simplu din România. Cu durerile lui, cu necazurile lui, cu micile lui bucurii. Aproape toate spoturile publicitare adresate agricultorilor pun accent pe muncă, pe tractor, pe fabrica de anvelope, pe designeri și ingineri. Dar au uitat cel mai important element din toată activitatea agricolă — omul. Pe un teren mediatic atât de arid, credem că reclama la anvelopele Tatko sparge monotonia. Pentru că e inspirată de agricultorul român și îl ilustrează fidel: în mijlocul câmpului de porumb, cu frustrările lui, cu temerile lui, cu micile rivalități pe care le are cu alți agricultori din satul lui.

Reclama la anvelopele Tatko aduce, așadar, agricultorul român în centrul atenției. Vorbim de omul care, în funcție de alegerile pe care le face zilnic, reușește să-și facă viața și munca mai frumoasă, mai simplă, mai veselă. Asta am vrut noi să transmitem prin reclama Tatko. În plus, am adăugat un strop de umor. Pentru că agricultorul român are umorul în sânge.

Vorbim în fiecare zi cu voi — agricultori, fermieri, șoferi de utilaje industriale ori agricole și tractoriști din România. Fie prin telefon, fie față în față, pe pagina noastră de facebook ori prin email. Experiența voastră de viață, modul de a privi lucrurile bune sau rele de care vă loviți zilnic, situațiile inedite pe care le-ați trăit și pe care ni le-ați povestit de când ne cunoaștem, ne-au inspirat să creăm acest spot publicitar presărat cu de toate — cu muzică bună, oameni autentici, glume simple spuse pe tarla, mici tachinări între vecini, pasiuni mai mici sau mai mari și moduri de a vă petrece timpul liber după o zi chinuitoare pe câmp.

Și, la fel care reclama, anvelopele Tatko au fost gândite și ele taman pentru voi — cei care munciți zi lumină fără a cere altă răsplată decât o vreme bună pentru muncile agricole, un tractor și niște anvelope rezistente, care să vă ajute să vă terminați treaba mai repede. Ne bucurăm că am putut aduce în România acest brand de cauciucuri. Și, mai mult, ne bucurăm că am reușit să facem o reclamă la anvelopele Tatko inspirată de agricultorul român pur-sânge. Sperăm ca toate ingredientele pe care le-am pus în spotul publicitar (ce va rula, pentru început, la Agro TV), să vă aducă un pic de bucurie în fiecare zi. Dacă am reușit asta, dați-ne de știre printr-un comentariu.