Performanță în leadership prin etică și integritate

 prima conferință din România la care EMCC va reuni profesioniști din domeniile business, coaching și mentoring

 

Cel mai important eveniment al toamnei în domeniul Coaching, Mentoring și Leadership din România va avea loc la București, pe data de 29 octombrie, la Hotel Crowne Plaza București și va fi organizat de European Mentoring & Coaching Council Romania (EMCC).

Aflată la a 4-a ediție, conferința anuală cu participare internațională a EMCC continuă tradiția evenimentelor de înalt nivel organizate până acum și dedicate managerilor, profesioniștilor din coaching, mentoring și HR. Anul acesta a fost aleasă o temă care, nu doar ține prima pagină a știrilor, ci stârnește și vii controverse în rândurile

practicienilor din domeniul leadership-ului: “Performanță în leadership prin etică și integritate”. Vor fi reuniți, pentru prima dată în România, lideri din mediul de business cu specialiști în coaching și mentoring.

Concentrându-se pe relația dintre leadership, coaching & mentoring, evenimentul supune reflecției întrebări incitante:

  • Ce înseamnă, concret, etică și integritate în leadership?
  • Ce contribuții de ultimă oră aduc neuroștiințele în relația acțiune/gândire integră și abilitatea de a fi lider?
  • Cum devin etica și integritatea ingredientele magice care generează un business stabil și prosper pe termen lung?
  • De ce avem nevoie de manageri integri și etici în mediul de afaceri din România și cum îi putem crea?
  • Cum poate o acțiune etică să genereze performanță constantă?
  • În ce fel ne poate stimula etica la nivel personal și la nivelul organizației?

Agenda evenimentului aduce în fața participanților câteva personalități cu reputație în zona coaching-ului și leadership-ului pe plan internațional. Avem invitați prestigioși și din mediul de afaceri din România, lideri din business și specialiști în coaching, mentoring, training. Evenimentul include prezentări, workshop-uri și discuția panel <New Paradigm, New Business> și este adresat managerilor și liderilor din business, profesioniștilor în coaching & mentoring, specialiștilor HR, trainerilor și tuturor celor interesați de domeniul coaching & mentoring și leadership. Pentru mai multe detalii vă invit să vizitați site-ul evenimentului la http://www.emcc-romania.ro/”, precizează Ștefan Andrei, Președintele EMCC România.

 

Despre EMCC – European Mentoring & Coaching Council

 Fondată în 1992, organizația EMCC reunește peste 6000 de profesioniști din 24 de țări. Înființată în 2012, EMCC România are statut de organizație non-guvernamentală și non-profit și este afiliată la EMCC International, promovând și susținând principiile și practica mentoring-ului și coaching-ului la cele mai înalte standarde etice și de calitate.

Mai multe informații găsiți pe site-ul http://www.emccouncil.org/ro/ro/about_us/emcc_romania

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here