Cine spune că sănătatea nu e sexy? Frumusețea este sexy, confortul la fel, prospețimea și grija pe care o aloci zilnic corpului tău – toate acestea contribuie la o stare de bine și au ca factor comun sănătatea. Și așa şi trebuie să rămână, până în cele mai intime detalii.
Dacă tot vorbim despre detalii intime, ar trebui să știi cât de mult contribuie lenjeria intimă la sănătatea ta. Doctorii avertizează despre posibilele probleme apărute în urma lenjeriilor intime nepotrivite. Lenjeria intimă prea strâmtă sau din materiale sintetice poate să ducă la iritații, furunculi, infecții urinare sau vaginale, ba chiar candidoze. Iritațiile pot apărea din cauza lenjeriei nepotrivite ca mărime, pe când celelalte probleme sunt provocate sau întreținute de mediul umed și cald favorizat de lenjeria sintetică. Din aceste motive, atunci când îți alegi lenjeria intimă trebui să ții cont de materialul din care aceasta este realizată. Având în vedere că o porți zilnic și intră în contact direct cu zonele intime, trebuie să alegi materiale de cea mai bună calitate și, bineînțeles, care să îți ofere un grad înalt de confort.
Lenjeria intimă din bumbac organic Diamond by Adesgo este perfectă pentru corpul tău. Pe lângă faptul că o găsești într-o gamă completă de forme, de la tanga, high leg și până la boxer sau maiou, aceasta este realizată fără cusături – pentru maximizarea confortului de zi cu zi, la fiecare purtare. Așa că spune adio senzației incomode de lenjerie prea strâmtă, sau urmelor lăsate în piele de cusăturile rigide. Lenjeria intimă fără cusături Diamond by Adesgo este realizată din bumbac organic – cel mai bun material posibil care favorizează o aerisire corectă și te protejează de bacteriile amenințătoare. Iar aceasta pentru că lenjeria Diamond by Adesgo din bumbac organic este hipoalergenică si rezistentă la acarienii din praf.
Atingerea catifelată a bumbacului pe piele se simte incredibil, te vei bucura de libertate de mișcare, simțind lenjeria ca o a doua piele. În plus, este invizibilă! Poți purta haine mulate sau semi-transparente și în același timp să nu ai probleme cu imaginea inestetică a cusăturilor care ies în relief. Știi și tu că lenjeria care se vede prin haine, cusăturile care apar proeminent, nu fac altceva decât să inspire o lipsă de eleganță sau de atenție acordată detaliilor. Așadar ferește-te de situații de acest gen.
Alege întotdeauna să porți o lenjerie care îți completează armonios look-ul și îți protejează sănătatea de factorii de risc externi. Cele mai multe dintre alergiile cauzate de lenjeria sintetică persistă în timp, dacă nu chiar devin permanente. Şi de ce să îți asumi astfel de riscuri, când poți purta o lenjerie care duce confortul la superlativ?

Banner SapunulCheia.ro