Ca în fiecare an, în luna august, Magister Software, unul dintre principalii furnizori de soluții pentru retail din România, redeschide porțile Școlii de Vară Magister, seria de cursuri gratuite pentru comercianții care utilizează suita de soluții software pentru retail SmartCash RMS. Cele patru seminarii vor avea loc în fiecare zi de vineri a lunii august, între orele 10:00 și 13:00, la sediul companiei, situat pe strada Radu de la Afumați nr. 62, sector 2, București.

Ajunsă la a cincea ediție, Scoala de Vară Magister oferă comercianților utilizatori ai soluțiilor software SmartCash RMS posibilitatea de a-și aprofunda cunoștințele și mai ales de a deprinde practic o serie de funcționalități care le pot înlesni activitatea cotidiană din retail.

Astfel, în cadrul celor patru workshop-uri interactive pe care le vor susține săptămânal specialiștii din departamentului de suport tehnic Magister, vor fi prezentate noutățile aduse aplicației SmartCash Shop, precum noile modalități de efectuare a recepțiilor, configurarea și utilizarea tichetelor electronice, etichetarea promoțiilor la raft, opțiuni de configurare a alertelor și optimizările aduse modulului Gift Card de timp real.

O altă tematică abordată în cadrul workshop-urilor o reprezintă componenta SmartCash Everywhere, responsabilă cu interacțiunea în timp real în interiorul unei rețele de magazine. Legat de acest subiect, se va discuta despre monitorizarea mărfurilor aflate în tranzit, între magazine.

Printre subiectele de interes pentru comercianți se numără și fidelizarea cumpărătorilor; în acest sens se va prezenta integrarea SmartCash POS, cu sistemul comunității internaționale de cumpărături Lyoness.

Totodată, cursanții vor putea adresa specialiștilor întrebări privind eventualele provocări în utilizarea la parametri optimi a platformei SmartCash RMS. Programul detaliat al Școlii de Vară Magister 2016 se poate consulta aici: http://www.magister.ro/wp-content/uploads/2016/07/Program-scoala-de-vara-magister-20161.pdf

Scoala de Vară Magister este o inițiativă unică în sectorul companiilor furnizoare de soluții software pentru retail. Lansat în 2012 și ajuns acum la a cincea ediție, acest proiect se bucură de un real succes în rândul comercianților – utilizatori SmartCash, cu fiecare seminar reușind să strângă un numar record de participanți.

Seminariile din cadrul Școlii de Vară Magister 2016 vor avea loc pe datele de 5, 12, 19 și 26 august, între orele 10:00 și 13:00, la sediul Magister Software de pe str. Radu de la Afumați nr. 62, sector 2, București.
Participarea este gratuită, dar locurile sunt limitate. Doritorii își vor confirma participarea la numărul de telefon 031.821.01.50 sau prin e-mail, la adresa diana.ionescu@magister.ro.

Despre SmartCash Retail Management System
Implementată în peste 7000 de unități comerciale și numărând o comunitate de peste 35.000 de utilizatori, soluția SmartCash Retail Management System, dezvoltată de Magister Software, este, în prezent, cea mai raspândită platformă software pentru retail din România. Platforma se adresează atat comercianților independenți, furnizorilor de produse și servicii din HoReCa, precum și rețelelor comerciale cu un număr mare de unități, în continuă expansiune și cu o largă răspândire teritorială.

Despre Magister Software
Înființată în 2002 și având capital integral românesc, compania Magister Software s-a afirmat drept cel mai dinamic dezvoltator și furnizor de soluții la cheie pentru retail din România, specializându-se în managementul eficient al unităților comerciale mici și mijlocii. În cei aproape 15 ani de activitate, Magister a fost partenerul principal în dezvoltarea și implementarea unor proiecte de anvergură din retailul românesc.

Banner SapunulCheia.ro