Cauti cea mai buna metoda pentru a-ti finaliza planurile din acest an? Intra in campania Sezonul Reducerilor de la Provident si beneficiaza de ZERO comisioane la imprumuturi rapide! Poti investi banii exact cum iti doresti, cu cea mai buna oferta de la Provident! Iata cateva detalii esentiale despre cum poti participa si tu la aceasta campanie!

 

Intra pe site-ul Provident si opteaza pentru imprumuturi rapide in perioada 30.10.2019 – 29.11.2019. Poti beneficia de sume intre 1.000 si 4.000 de Lei, rate fixe si ZERO comisioane! Inainte de a aplica insa, iata care sunt conditiile de participare la campania Sezonul Reducerilor:

 

  • pana la data inceperii Campaniei nu ai incheiat niciodata un contract de imprumut cu Provident sau, daca ai incheiat contracte de imprumut cu Provident, creditele aferente acestor contracte au fost achitate integral (lichidate) inainte de inceperea Campaniei (inainte de 30 octombrie 2019);

 

  • incheie cu Provident, pe durata Campaniei, un contract de credit cu durata contractului de 62 de saptamani, pentru suma imprumutata de 1.000 Lei, 1.500 Lei, 2.000 Lei, 2.500 Lei sau 3.000 Lei sau un contract de credit cu durata contractului de 74 de saptamani, pentru suma imprumutata de 3.500 Lei sau 4.000 Lei;

 

  • indeplinesti toate criteriile de eligibilitate pentru acordarea de imprumuturi rapide prevazute de reglementarile legale in vigoare si de procedurile / normele de creditare ale Provident.

 

Prin urmare, inainte de a aplica pentru imprumuturi rapide va trebui sa indeplinesti aceste conditii:

 

– persoana cu cetatenie romana care a implinit varsta de 18 ani;

– venit fix minim de 300 de Lei/luna dovedibil (adeverinta de salariu, interogare ANAF sau talon de pensie in cazul seniorilor);

– adresa de domiciliu sau de resedinta sa fie pe teritoriul acestei tari;

– un numar de telefon valabil.

 

Esti pregatit de Sezonul Reducerilor? Iata care sunt avantajele de care beneficiezi daca aplici pentru imprumuturi rapide in aceasta perioada!

 

  • Comision de analiza a dosarului: 0 Lei (de la 120 Lei standard);

  • Comisionul de gestiune a creditului la domiciliu: 0 Lei (de la 20 Lei standard);

  • Sume intre 1.000 si 4.000 Lei;

  • Rate fixe saptamanale.

 

Asadar, nu ai nici un motiv sa nu te bucuri de aceasta promotie de la Provident! Intra pe site si completeaza formularul in aceasta perioada! Daca intrunesti toate criteriile de eligibilitate pentru acordarea de imprumuturi rapide, ai sansa de a te bucura de toate avantajele descrise mai sus!

 

Provident este o companie care pune intotdeauna serviciile de calitate pe primul loc! Avand o experienta de peste 13 ani pe piata imprumuturilor rapide din Romania, aceasta companie a oferit inca de la inceput clientilor transparenta in privinta contractelor, rate fixe si servicii personalizate! Alege imprumuturi rapide in aceasta perioada si te poti bucura si tu de serviciul de livrare si de colectare a banilor direct la domiciliu cu ZERO comision! Nu lasa pe maine ce poti face azi si profita si tu de perioada promotionala! Ajuta-ti visurile sa devina realitate si du-ti la bun sfarsit orice plan, cu Provident!

Banner SapunulCheia.ro