Pentru a marca apariția noului film “Toy Story 4”, care rulează acum în cinematografele din România, evian® a lansat noua colecție Disney, cu etichete ce întruchipează 6 din personajele preferate ale fanilor Toy Story 4.

Cu eroii reprezentativi precum cowboy-ul Woody, astronautul Buzz sau cascadorul Duke ilustrate pe eticheta sticlei evian® Kids Sport Cap, cei mici vor aprecia acum și mai mult momentele de hidratare.

Când vine vorba despre copii, aceștia sunt foarte activi și plini de energie. Fie că aleargă, dansează sau se joacă, ei desfășoară în cea mai mare parte a timpului activități ce îi pot deshidrata, iar evian® Kids Sport Cap de 0.33L este alegerea perfectă, design-ul sticlei fiind gândit întocmai pentru a fi ușor de utilizat.
Sticlele în ediție limitată evian® Kids Sport Cap Toy Story 4 pot fi achiziționate din Mega Image, Cora și benzinăriile Mol sau de pe site-ul beicevrei.

Povestea din spatele evian®
Apa minerală naturală evian® izvoraște din inima Alpilor Francezi, un sit geologic unic în lume. Timp de mai bine de 15 ani, ea călătorește printre roci, unde dobândește în mod natural minerale esențiale. Brandul reușește de mai bine de 25 de ani să conserve puritatea sursei, în efortul său de a păstra calitatea excepțională a apei naturale minerale evian® pentru generațiile viitoare.

Banner SapunulCheia.ro