dezvoltare personală

Tu ești artizanul vieții tale, chiar dacă nu-ți vine sa crezi, tu ești cel care a creat-o. Dacă nu-ți place, dar crezi ca nu ai încotro, ca nu ai nici o putere sa o schimbi, atunci asa este. Cat timp ai sa crezi în acest gând, nu ai scăpare, vei fi sclavul propriei tale creații. Înseamna ca te-ai resemnat în fata vieții și alegi sa trăiești în mediocritate. Crezi ca dacă ai ajuns în vârful ierarhiei unei organizații sau ai acumulat suficiente mijloace materiale ești deosebit de ceilalți? Nu, nu ești! Singura diferența este ca ai investit mai multa energie pentru a o lua înaintea celorlalți și ai șansa sa simți înaintea lor ca ai irosit timpul.

Dacă deja ai ajuns sa simți lipsa unui sens profund în viata ta înseamna ca te-ai deconectat de la propriul Sine, ca te uiți în jurul tău la ce fac ceilalți, pentru a alege ceea ce crezi ca e bine, pentru ca alegi sa crezi în limitele minților celor resemnați, la fel ca și tine, care iți spun ca nu e nimic de făcut, ca asa este Viata.

Dacă nu vrei sa continui așa, fii recunoscător pentru tot ce ai făcut și tot ce ai experimentat, însa reconectează-te din nou la propriul Sine, asa cum o făceai odinioară, în adolescenta și întreabă-te:

Ce vreau eu?

Ce vreau cu adevărat?

Ce sunt curios sa experimentez?

Oare acesta e singurul mod în care pot sa-mi trăiesc viata, singurul mod in care pot sa-mi asigur supraviețuirea?

Dacă n-as crede în limite, ce aș face?

De cine sunt dependent si pe cine țin agățat de mine, asigurându-i supraviețuirea materiala sau emoționala? Chiar e necesar sa continui asa?

Cum ar arata viata mea dacă …? Dacă totul ar fi posibil, ce as face chiar acum?

Pentru ghidare ai nevoie de ajutorul specialiștilor în dezvoltare personală

Așa începe o noua viata.   Întâi apare în minte și apoi realitatea nu are decât sa se alinieze la gândurile noastre, asa cum o noua casa apare întâi sub forma unui gând în mintea proiectantului și apoi apare în lumea reala. Dacă nu-ți place vechiul tău proiect numit Viata, întoarce-te in sala de proiectare, trecând peste limitele vechii minți, pentru ca numai asa poți naște o noua linie de destin care sa te urmeze. Noua linie de destin se naște în interior, în propria ta minte!

Trezește-te, evadează din visul conștiinței sociale! Construieste-ți propriul tău vis pana când devine gând obișnuit! Nu te opri din visat! Realitatea o sa te urmeze! Articol scris de cabinetul Psihologie Cuantică.

Proiect promovat de către Agenția Limonade

Banner SapunulCheia.ro
Articolul precedentPrezența Executivă reprezintă un anumit comportament?
Articolul următorTremend a intrat pentru al doilea an consecutiv in topul Deloitte Technology Fast 50 CE al celor mai dinamice companii de tehnologie
Suntem o echipă interactivă tânără, orientată spre client și performanțe. Înființată în 2009, agenția noastră și-a respectat întotdeauna angajamentele față de clienți și parteneri. Ne bazăm pe experiența si profesionalismul specialiștilor noștri pentru a livra consultanță de marketing, SEO, Google Adwords, promovare pe Facebook, creare de site-uri web și grafică la cel mai înalt nivel!Mai întâi înțelegem nevoile afacerii tale, oferim consultanță strategică și întotdeauna vei primi de la noi servicii de calitate, la prețul corect. În cele 100 de proiecte realizate cu succes am dat dovadă de implicare și suport iar clientul mulțumit reprezintă obiectivul nostru principal! Oferim pachet complet pentru promovarea afacerii tale: începând de la strategie de publicitate, alegerea brand-ului, creare de site-uri (landing page, site de prezentare sau magazin online), grafică (logo și bannere), optimizare pentru motoarele de cautare, anunțuri si reclame prin Facebook și Google Adwords până la administrarea conturilor de Social Media (postări zilnice, cresterea notorietății si a numărului relevant de like-uri și fani). Ne găsiți în București , la biroul nostru din zona Unirea sau online. Te așteptăm să ne contactezi pentru o ofertă de pret!