Cand vrei sa te antrenezi mai bine in sala de antrenament trebuie sa ai in minte mai multe elemente cand vrei sa iti alegi manusile de box.

 

Echipa Knockout Store iti vine acum in ajutorul tau cu gama de manusi de box de calitate ridicata pentru ca tu sa te poti antrena in cele mai bune conditii si sa iti cresti sansele de victorie.

 

Chiar daca aceste manusi se numesc de box ele se folosesc la mai multe sporturi de contact precum Kickbox si MMA, care sa te ajute sa devii mai bun. Cand vrei sa alegi cele mai bune manusi de box trebuie sa te uiti la marimea lor – acest criteriu se masoara in OZ sau uncii si tine foarte mult de inaltimea ta si greutatea ta. Mai poti sa masori si circumferinta pumnului pentru ca fi sigur ca alegi doar cele mai bune manusi de box.

 

Dupa care sa te uiti si la materialul din care este realizata manusa de box – aici ne referim la piele naturala sau artificiala pentru ca tu sa fi sigur ca ai ales doar manusile cele mai bune si performante.

 

Pe piata sunt mai multe modele de manusi de box din care poti alege fiecare avand stilul ei si intrebuintarile sale dupa cum urmeaza: manusile de competitie sunt utilizate cand esti in meci, ele sunt foarte bune pentru ca se inchid cu siret si au material din piele naturala care ofera atat confort si protectie mare.

 

Dupa care mai gasesti si manusi de sparring care au strat mare de spuma si au protectie ridicata impotriva accidentarilor urate. Manusile de sac sunt mai speciale pentru ca ele au forma patratica si iti dau sansa sa lovesti cat mai bine si corect.

Vezi si gama de tibiere de Kickbox care sa te ajute sa ai un grad ridicat de protectie pentru tine si adversari cand va antrenati.

Banner SapunulCheia.ro