Capcanele de țânțari vizează numai țânțarii adulți, în timp ce bunele practici de control al țânțarilor se adresează întregului ciclu de viață al insectelor.

Pentru a vă menține casa si curtea fără țânțari, trebuie să vă asigurați că folositi ZHALT PORTABIL si ca  nu există apă în jurul curții în care țânțarii își pot depune ouăle. Păstrați iarba și tufișurile taiate, astfel încât țânțarii să nu aibă niciun loc de odihnă în timpul zilei.

Orice cartier ar putea avea zeci de specii diferite de țânțari și fiecare specie răspunde la diferiti atractanti. Îndepărtează țânțarii care se hrănesc cu sange uman, mușcă în timpul zilei și se bazează mai mult pe vedere atunci când caută o masă. Țânțarii Culex preferă de obicei păsările, când sunt disponibili, vânează noaptea și urmăresc păsările prin miros. Unii țânțari îi mușcă pe oameni rareori alte creaturi, cum ar fi broaștele. Unul ar putea favoriza culoarea roșie (Aedes aegypti), altul mirosul unui anumit tip de șampon atunci când este folosit de persoane cu chimie corporală specifică. Nu există nici o posibilitate ca o capcană de țânțari să apeleze la toate aceste gusturi diferite, insa ZHALT PORTABIL o face.

Factorul de fiabilitate:

ZHALT PORTABIL a obținut note mari pentru caracteristicile minunate și capacitatea de respingere a țânțarilor, iar marca are o istorie îndelungată de fiabilitate și satisfacție a clienților.

În plus față de factorul de fiabilitate, ZHALT PORTABIL este si ieftin.

ZHALT PORTABIL – caracteristici mult mai versatile, fiabilitate dovedită și un design prietenos clientului –  ceea ce explică fără îndoială de ce continuă să fie considerat unul dintre cele mai performante echipamente repelente de țânțari de pe piață .

Recenzii pentru ZHALT PORTABIL :

Dacă verificați recenziile, veți afla că majoritatea oamenilor sunt mulțumiți de achiziția lor. Iată câteva puncte comune făcute după ce o încercați.

Majoritatea oamenilor spun că nu există țânțari văzuți în vecinătatea lor.

Pielea lor este lipsită de mușcături de țânțari.

Este portabil și protecția vine cu ei în timp ce se deplasează, se plimba sau pescuiesc.

Este simplu de folosit.

Bateriile ofera suficient timp pentru o activitate în aer liber, dar pot fi ușor înlocuite dacă este nevoie de mai mult timp în aer liber.

Este o ușurare ca a nu trebuie să va dati cu  loțiune lipiciosa peste piele.

Acest produs funcționează.

 

Oamenii care în mod obișnuit sunt mușcați de țânțari vor căuta un dispozitiv excelent, care nu este numai accesibil, dar de fapt funcționează. Acest produs ZHALT PORTABIL nu numai că te protejează, ci și pe oricine altcineva care se află în intervalul de 150 de metri pătrați. Acum vă puteți bucura de iesiri și gratar la domiciliu, și luati-va ZHALT PORTABIL cu voi in drumeții, pescuit, sau excursii de camping. Când nu mai experimentați mușcături dureroase, vă veți întreba de ce nu ați cumpărat acest produs mai devreme!

Banner SapunulCheia.ro