studio de videochat

In ziua de astazi, exista extrem de putine locuri de munca foarte bine platite, unde sa nu fii exploatata la maximum. Unul dintre joburile pe care le poti avea, unde castigurile sunt foarte mari si programul este flexibil, este ca model intr-un studio de videochat premium.

Nu degeaba tot mai multe tinere aleg o cariera in acest domeniu. Pe langa faptul ca pot castiga pana la 25.000 de dolari pe luna, ele au parte de si de un program flexibil, care le permite sa se ocupe si de alte aspecte ale vietii lor personale, cum ar fi facultatea, familia sau hobby-uri pe care le-au neglijat in trecut.

Un studio de videochat premium precum Studio20, iti ofera numeroase alte beneficii, care fac ca mediul de lucru sa fie unul foarte placut si relaxant.

Iata ca trebuie sa stii atunci cand vrei sa lucrezi la un studio de videochat cum este Studio20:

1. Candidata ideala pentru postul de model intr-un studio de videochat premium, cum este Studio20, trebuie sa fie o tanara ambitioasa, serioasa, energica, vesela, cu o atitudine mereu pozitiva, dornica sa se implice si sa dobandeasca independenta financiara ravnita de atatea femei. Cadrul in care vei lucra este unul 100% legal. In prima ta zi ca membra a echipei Studio20, vei semna un contract de artist-interpret in 2 exemplare si vei primi propria ta copie. De asemenea, la fiecare 2 saptamani vei semna niste acte aditionale, in care sunt mentionate toate detaliile activitatii tale din perioada respectiva: castigurile realizate pe fiecare site de videochat, totalul, comisionul, taxele si impozitele platite catre stat, cursul valutar al zilei si suma finala neta. Dupa aceea, banii iti vor fi transferati intr-un cont deschis pe numele tau la orice banca din Romania.

2. Contrar parerii generale, pentru a lucra intr-un studio de videochat, nu ai nevoie de experienta anterioara, deoarece in primele tale 5 zile in echipa Studio20, vei beneficia de cel mai bun training disponibil in aceasta industrie, in urma caruia vei afla toate secretele meseriei de model. In cazul in care simti ca ai nevoie de mai multe zile de pregatire, perioada de training se poate prelungi pana in momentul in care te simti pregatita.

3. Munca intr-un studio de videochat precum Studio20 este cat se poate de frumoasa. Zilnic, esti rasfatata de un make-up artist, de un hairstylist si chiar si de un maseur, ca sa fii in forma maxima atunci cand intri online. De asemenea, ai acces la aparate de fitness si zone de relaxare pentru momentele de pauza dintre sesiuni.

4. Daca vrei sa castigi multi bani si sa iti poti cumpara in doar 2-3 ani de activitate propria masina sau propriul apartament, nu rata ocazia de a lucra intr-un studio de videochat premium, cum este Studio20. Suntem singurii care iti pot garanta ca vei avea numeroase beneficii, alaturi de noi avand siguranta ca vei evolua atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Printre avantajele de care vei avea parte in echipa noastra se numara: cursuri individuale gratuite de limba engleza, de cultura generala si de machiaj, acces rapid si usor la credite fara dobanda chiar de la noi, precum si bonusuri de fidelitate consistente la implinirea a 12 luni fara intrerupere in cadrul Studio20.

5. Desi videochatul adult este una dintre cele mai prospere nise ale acestui domeniu, poti castiga sume fabuloase fara sa fii nevoita sa te dezbraci. Cel mai mare studio de videochat din lume, Studio20, ofera tuturor tinerelor sansa de a face videochat glamour, pentru care trebuie sa-si foloseasca atuurile precum inteligenta sau farmecul personal, nu goliciunea trupului. Acest tip de videochat este potrivit mai ales pentru modelele incepatoare sau cele ceva mai timide, deoarece vor avea ocazia sa prinda mai multa incredere in tehnicile lor de seductie si sa se familiarizeze treptat cu activitatea.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si vino in echipa celui mai mare studio de videochat din lume: Studio20! Vei avea parte de tot suportul de care ai nevoie pentru a avea o cariera de succes, intr-o atmosfera placuta si destinsa, cu cele mai bune conditii de lucru din aceasta industrie la dispozitie. Suna la 0748.777.757 sau trimite un e-mail la angajari@studio20.ro si stabileste un interviu! Nu a fost nicicand mai usor ca visurile tale sa devina realitate!

Banner SapunulCheia.ro