Una dintre cele mai mari provocari la care suntem supusi in momentul in care vrem sa ne lansam o afacere online este aceea de a ne gasi o companie de gazduire web dar si un pachet potrivit pentru afacerea noastra. Este adevarat ca in ultimii ani, numarul companiilor care ofera servicii de gazduire s-a inmultit considerabil, ceea ce ingreuneaza fara indoiala aceasta alegere deosebit de importanta. Fiecare dintre noi este constient de faptul ca alegerea unei companii sau a unui pachet nepotrivit in acest caz va atrage pe termen lung o serie de consecinte destul de costisitoare.

La ora actuala exista sute, daca nu cumva mii de companii care ne bombardeaza in mod repetat cu diverse oferte pe care cu greu le putem refuza, insa este deosebit de important sa intelegem modul in care aceste servicii ne avantajeaza si sa reusim sa optam strict pentru cele potrivite pentru noi. Exista multiple companii serioase care ne pot oferi servicii de gazduire web, printre care se numara si www.tlh.ro. Iata insa cateva lucruri pe care trebuie sa le analizezi indeaproape pentru a ajunge la un rezultat.

Gasirea unei companii care ofera servicii de gazduire web nu a fost niciodata o sarcina usoara, insa internetul ne da astazi posibilitatea de a realiza cautari amanuntite in acest sens. O companie care ofera astfel de servicii, cu siguranta va dispune simultan si de un site de prezentare prin intermediul caruia sa aveti acces la informatii despre compania pentru care optati dar si despre experienta anterioara a acesteia.

Pentru a ne asigura insa ca alegem un pachet potrivit va trebui sa analizam in detaliu mai intai modul in care preconizam ca va evolua afacerea naostra. Un pachet mult prea mic atrage dupa sine probleme de gaduire suparatoare, in timp ce un pachet prea mare este costisitor, iar amortizarea acestor costuri poate deveni imposibila pe termen lung daca nu analizam suficient de bine.

Suportul tehnic reprezinat unul dintre cei mai buni indici a-i unei companii serioase. Daca acesta reuseste sa va raspunda in timp util solicitarilor, cu siguranta va aflati pe drumul cel bun. Daca insa raspunsurile acestora nu sunt multumitoare sau nu ajung la dumneavoastra in timp util, cu siguranta va trebui sa luati in calcul alegerea unei alte companii.

Uptime-ul oferit este de asemenea un aspect pe care va trebui sa il urmariti indeaproape datorita faptuluica acesta indica exact timpul cat serverul este online si cat offline. Dupa cum este de asteptat, un uptime mare inseamna o disponibilitate mai mare a site-ului, in timp ce un uptime mic are ca si rezultat exact opusul. Uptime-ul minim recomandat este de 99,9%.

Banner SapunulCheia.ro