videochat in Romania

Videochatul a ramas un domeniu controversat, in ciuda progreselor facute de aceasta industrie atat din punct de vedere legal, al conditiilor de lucru oferite si al standardelor de profesionalism stabilite de marile studiouri din Romania. O mare parte din cei care contesta aceasta industrie sunt dezinformati, de aceea consideram ca este important ca publicul sa cunoasca cu adevarat ce inseamna videochat in Romania chiar de la sursa.

Studio 20 este o companie fondata in Romania, care a ajuns lider in domeniu la nivel international. Aceasta detine studiouri de videochat atat in Bucuresti (Studio 20 Victoriei, Studio 20 Unirii si Studio 20 Men – dedicat videochatului pentru barbati), cat si in cele mai importante orase din tara (Oradea, Cluj-Napoca, Timisoara, Craiova, Brasov si Ploiesti) sau chiar in strainatate (Los Angeles, SUA si Cali, Columbia). Prin urmare, am stat de vorba despre ce inseamna videochat in Romania cu un reprezentant al acestui studio renumit, recompensat de fiecare data cu cel mai mare trofeu la festivalurile de profil.

In primul rand, videochatul este o domeniu legal in aceasta tara, iar studiourile si modelele cotizeaza la bugetul de stat la fel ca oricare alt angajat sau agent economic. Ei lucreaza pe baza de contracte de artist-interpret, pe care le semneaza chiar din prima zi de activitate a modelului si pe baza unor acte aditionale, care se realizeaza la fiecare plata si in care sunt trecute toate informatiile legate de activitatea acestuia pe siteurile de videochat (fiecare suma incasata pentru model de la fiecare site, totalul, comisionul, taxele si impozitele: CAS, CASS si impozit pe venit). De asemenea, suma neta se vireaza in contul modelului deschis la orice banca vrea din Romania. Studio 20 este unul dintre studiourile care respecta legislatia si este corect si transparent cu toate modelele sale. Acestea pot oricand sa isi vada istoricul veniturilor si taxelor platite pe spatiul virtual al ANAF, pentru a se asigura de profesionalismul si legalitatea acestui studio.

In al doilea rand, cei interesati de ceea ce inseamna videochat in Romania trebuie sa stie ca posibilitatile de castig sunt nelimitate. Chiar si la debutul in acest domeniu, un model poate castiga lejer 1.000 de dolari pe luna, urmand ca veniturile sa creasca pe masura ce acesta prinde experienta si isi creste baza de fani. De regula, un model de la Studio 20 castiga intre 3.000 si 5.000 de dolari pe luna, reusind astfel sa-si asigure un trai luxos. Exista si modele de top, care depun eforturi in mod constant, sunt ambitioase, au un psihic bun si muncesc pe branci si astfel ajung la sume de pana la 25.000 de dolari pe luna. Studio 20 ofera modelelor sale oportunitatea de a solicita credite chiar de la companie, fara dobanda sau comision, atata timp cat acestea continua sa lucreze aici si isi platesc ratele la timp. De asemenea, ele pot primi bonusuri de fidelitate consistente, daca activeaza 12 luni complete in cadrul acestui studio de videochat.

Multi oameni care nu stiu ce inseamna videochat in Romania cred ca persoanele care practica aceasta meserie sunt imorale pentru ca se dezbraca in fata camerei si presteaza show-uri erotice. Putini isi dau interesul sa afle ca exista posibilitatea de a face videochat nonadult, care interzice nuditatea. Practic, modelul se bazeaza pe inteligenta sa pentru a socializa online cu diferiti oameni din Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada, Franta, Italia, Norvegia, Elvetia sau Germania. Cu ajutorul farmecului personal, acesta reuseste sa lege prietenii cu interlocutorii si sa-si asigure un venit constant prin fidelizarea lor.

Conditiile de lucru pe care marile studiouri, cum este Studio 20, le ofera angajatelor sale sunt de invidiat. Acestea au parte de curatenie impecabila, decoruri moderne si diverse, aparatura profesionala, aparate de fitness pentru a se mentine in forma si o intreaga echipa care se ocupa de imaginea lor: un make-up artist, un hairstylist si chiar un maseur, care le ofera zilnic clipe de rasfat. In plus, programul de lucru este flexibil, in ture de dimineata dupa-amiaza si chiar noaptea, pentru ca fiecare model sa se poata ocupa si de viata personala, studii, pasiuni si viata sociala.

Daca iti doresti sa afli mai multe despre ceea ce inseamna videochat in Romania, suna la numarul de telefon 0748.777.757 sau trimite un email la angajari@studio20.ro. Un reprezentant al Studio 20 iti va raspunde la orice intrebare si te va ajuta sa te programezi la un interviu pentru a vedea cu ochii tai cum arata un studio de videochat profesional, care te poate ajuta sa-ti implinesti visele!

 

 

angajari@studio20.ro

 

Banner SapunulCheia.ro