Pachetul cadou Cartea Gri a Sapunului Cheia este o poveste de istorie, o poveste adevarata, o poveste rescrisa in alt format decat povestile povestite. Este o poveste despre o alta forma de existenta. Mai gri, mai pala, mai terna.

Acest pachet este unul dintre cele mai emblematice pachete cadou asociate comunismului si acelor vremuri, Vremea lui Ceausescu – in special ternilor ani 80.

„Moraliceste nimeni nu-şi poate ocoli propria istorie. In istoria noastra, a săpunului Cheia, comunismul este acea perioadă gri, plină de constraste, care ne-a adus un maxim de notorietate. De care, în propria istorie, şi Procter&Gamble a avut parte în perioada războiului civil american.
Atunci, pe Vremea lui Ceauşescu, singurul etalon de producţie era EFICACITATEA produsului. Aspectele de plăcere în consum nu existau. Ambalarea deseori lipsea , era preluată de vănzâtoare în hârtie reciclată.

Cartea gri a sapunului Cheia

Acest pachet cadou , rescrie prin sapun acele Vremuri paleternegrimate. În acea vreme, pe Vremea lui Ceausescu, sapunul Cheia era brand naţional produs de peste 2000 de angajaţi şi exportat în multe ţări străine. Real era săpun 100% săpun, fapt pentru care calitativ era superior variantelor de import apărute după Revoluţie.
Pentru rescrierea acelor Vremuri, aceste produse contemporane sunt la fel de rudimentare ca atunci, sunt cele mai rudimentare din oferta istorică sau contemporană a noastră. Nu urmăresc plăcerea actului, nici alte funcţii bioactive. Urmăresc EFICACITATEA lor.

Legislativ nu mai putem respecta întru tocmai soluţiile acelor Vremuri. Utilizînd ingrediente selecţionate şi adaos de aromă care nu se mai fură ca atunci, săpunurile actuale nu mai au acel miros greu de unturi râncezite. În plus, respectînd principiul comunist al reciclării inseram pierderile tehnologice în produs obtinînd astfel, cele mai mici costuri posibile,
Pentru informarea consumatorului ambalăm produsele. În aceeaşi hârtie maculatură, gri. Manual. Fără atenţie la detalii. Urmarind doar EFICACITATEA. În aceleaşi culori pale,mate şi terne, ca atunci.
Aceste produse se lasă colorate sulfleteşte de cei care atunci erau Generaţia cu Cheia la gât!
Sau descoperite de copiii şi nepoţii ei, pentru a înţelege o altă formă de existenţă, mai gri, mai pală, mai ternă!”

Limbajul de mai sus este afisat pe brosura atasata pachetului, in romana si engleza.

Cutia in forma de carte, lucrata manual, este din mucava bruta. Asa cum era atunci. Este lucrata grosier, fara atentie la detalii. Asa cum se lucra atunci. Urmarind doar EFICACITATEA ei. Cutia este biodegradabila. Cutia este reutilizabila. Cutia se inchide in lateral.

cartea gri a sapunului cheia

Pachetul cadou Cartea Gri a Sapunului Cheia se poate cumpara de aici: https://sapunulcheia.ro/produs/cheia-colectii/cheia-de-pe-vremea-lui-ceausescu/pachet-cadou-cartea-gri-a-sapunul-cheia/

Mai multe produse 100% Naturale, Romanesti, aici: https://sapunulcheia.ro/magazin/

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here