Suntem producători de cămăsi din Oradea celor care apreciază calitatea. Firma este construită pe principiile celui mai avansat sistem de producţie –World Class Manufacturing şi este susţinută de o echipă cu experienţă pe plan internaţional in acest domeniu. Camasile Exclusive Brands sunt disponibile pe trei categorii: business, classic, casual, fiecare dintre acestea avand si subcategorii. Calitatea materialelor este asigurată prin folosirea ţesăturilor din bumbac de calitate care sunt produse in conformitate cu standardul Oeko-Tex Standard 100.Ţesăturile corespund ultimelor noutăţi în materie de materiale, în diferite execuţii, compoziţii. TesaturaDobby –100% Bumbac,TesaturaOxford –70% Bumbac/ 30% Polyester,TesaturaHerringbone –75% Bumbac/ 25% Polyester,TesaturaDiagonala–75% Bumbac/ 25% Polyester,TesaturaFilà Fil–60% Bumbac/ 40% Polyester,TesaturaPoplin –100% Bumbac. Pentru asigurarea calităţii produselor noastre, fiecare cămaşă este verificată 100% atât in timpul procesului de execuţie cât şi la finalizarea acestuia. Datorită furnizorilor noştri de ţesături, profesionişti si de incredere, putem să asigurăm un termen de livrare foarte scurt al produselor noastre. Daca am reusit sa va atragem atentia si sa va starnim curiozitatea, pentru mai multe informatii, contact 0773997692, e-mail support@exbrands.eu sau https://www.facebook.com/exclusivebrandsdesign/ Vă asteptăm ,cu stima Exclusive Brands Design.
Pasiunea si abilitatea echipei noastre de a crea produse deosebite sunt sustinute de utilizarea celor mai noi echipamente. Exclusive Brands Design se bazeaza pe tehnologii de ultima generatie pentru a fi siguri ca fiecare cusatura se afla acolo unde ii este locul. De aceea, intregul proces de productie este atent supravegheat, pana la cele mai mici detalii care fac, in final, diferenta. Atentia acordata materialelor, cusaturilor si modelelor este motivul pentru care camasile noastre sunt piesele de baza din garderoba fiecarui client.

Banner SapunulCheia.ro
Articolul precedentNoi oportunități de finanțare pentru IMM-uri: crearea și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor
Articolul următorCum sa cauti apa inainte de a fora dupa ea
Suntem producători de cămăsi din Oradea celor care apreciază calitatea. Firma este construită pe principiile celui mai avansat sistem de producţie –World Class Manufacturing şi este susţinută de o echipă cu experienţă pe plan internaţional in acest domeniu. Camasile Exclusive Brands sunt disponibile pe trei categorii: business, classic, casual, fiecare dintre acestea avand si subcategorii. Calitatea materialelor este asigurată prin folosirea ţesăturilor din bumbac de calitate care sunt produse in conformitate cu standardul Oeko-Tex Standard 100.Ţesăturile corespund ultimelor noutăţi în materie de materiale, în diferite execuţii, compoziţii. TesaturaDobby –100% Bumbac,TesaturaOxford –70% Bumbac/ 30% Polyester,TesaturaHerringbone –75% Bumbac/ 25% Polyester,TesaturaDiagonala–75% Bumbac/ 25% Polyester,TesaturaFilà Fil–60% Bumbac/ 40% Polyester,TesaturaPoplin –100% Bumbac. Pentru asigurarea calităţii produselor noastre, fiecare cămaşă este verificată 100% atât in timpul procesului de execuţie cât şi la finalizarea acestuia. Datorită furnizorilor noştri de ţesături, profesionişti si de incredere, putem să asigurăm un termen de livrare foarte scurt al produselor noastre. Daca am reusit sa va atragem atentia si sa va starnim curiozitatea, pentru mai multe informatii, contact 0773997692, e-mail support@exbrands.eu sau https://www.facebook.com/exclusivebrandsdesign/ Vă asteptăm ,cu stima Exclusive Brands Design. Pasiunea si abilitatea echipei noastre de a crea produse deosebite sunt sustinute de utilizarea celor mai noi echipamente. Exclusive Brands Design se bazeaza pe tehnologii de ultima generatie pentru a fi siguri ca fiecare cusatura se afla acolo unde ii este locul. De aceea, intregul proces de productie este atent supravegheat, pana la cele mai mici detalii care fac, in final, diferenta. Atentia acordata materialelor, cusaturilor si modelelor este motivul pentru care camasile noastre sunt piesele de baza din garderoba fiecarui client.