Bursa Romana de Afaceri te invita la Bucharest Business Party & Networking

Bucharest Business Party & Networking este un eveniment de business networking organizat la Bucuresti de INTELGLOBALIS Consulting si BURSA ROMANA DE AFACERI.

Evenimentul de business networking – ofera noi oportunitati si provocari atat pentru participanti dar si pentru partenerii si invitatii speciali, iar in cadrul acestuia toti invitații nostri vor avea parte de o atmosfera in care incurajam o comunicare relaxata, fara sobrietatea intalnirilor de business clasice si fara presiunea timpului, in care cei prezenti sa aiba ocazia sa se cunoasca si sa creeze conexiuni de afaceri de valoare.

PARTICIPANTI: reprezentanţi cu putere de decizie ai mediului de business (manageri, antreprenori, bancheri ş.a.), ai mediului juridic (avocaţi, notari, executori judecătoresti ş.a) precum şi ai administratiei locale, diplomati, medici, arhitecti si artisti din Romania dar şi din străinătate.

Bucharest Business Party & Networking va avea loc in data de 15 iunie 2017  incepand cu ora 18:30 la Restaurantul CASA DOINA situat pe Bd Kiseleff, unul din cele mai luxoase locuri de petrecere a timpului din Bucuresti.

Pretul unui tichet de participare Early Bird este de 120 lei/participant pentru cei ce isi rezerva locul pana pe data de 1 iunie 2017, si de 150 lei pentru cei care se inscriu in perioada 1-15 iunie 2017.

Dress code acceptat: business, smart casual sau cocktail attire. Accesul se face strict pe baza invitatiei si in conditiile respectarii codului vestimentar.

Mai multe detalii puteti solicita la telefon 021-266.56.77 sau prin email la andrei.cioroianu@rbe.ro

Solicitarea de rezervare a tichetelor se poate face si online prin pagina dedicata evenimentului: https://rbe.ro/events/x-party-networking-bucuresti-cluj-evenimente-afaceri-business-social-antreprenoriat-juridic/

BURSA ROMANA DE AFACERI este prima si cea mai complexa platforma de intermediere si consultanta in afaceri din Romania cu acces la piata internationala, parteneri de afaceri, investitori straini, oportunitati de afaceri, care faciliteaza internationalizarea companiilor romanesti, finantari si investitii private de capital, realizarea de parteneriate de afaceri, joint-ventures in tara si strainatate, dezvoltarea si/sau restructurarea afacerilor, vanzarea si cumpararea de afaceri la cheie.

Noi conectam oamenii de afaceri si companiile, la noi piete de desfacere, oportunitati si propuneri de afaceri.

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.