Alege solutiile de incalzire perfect adaptate bugetului tau!

0
1251

Aroterma industriala 2000W
Ultima luna de toamna este cel mai bun moment sa alegem sistemele de incalzire ce reduc substantial costul facturilor de utilitati din perioada rece. Iar cum mesterii precauti aleg intotdeauna cele mai bune solutii, Brico Dépôt a pregatit o gama esentiala de produse pentru incalzire, dar si unelte electroportative, obiecte sanitare, articole de gradina si bucatarii.
Solutii de incalzire la preturi imbatabile
Iti doresti un sistem ce-ti asigura temperatura optima in camera preferata? Elementele surpriza din aceasta perioada sunt centralele pe gaz cu pompa modulanta si kit de evacuare inclus, ce iti ofera momente de relaxare dupa o zi de lucru pe santier.
Alege in perioada 15 octombrie – 3 noiembrie, din gama de incalzire, produsul ce raspunde imediat cerintelor tale: convector 1500W, echipat cu manere, functie de ventilatie si termostat reglabil, radiator ulei cu protectie la supraincalzire sau aeroterma ce dispune de control automat al temperaturii.
Completeaza cu fereastra PVC alba cu sticla termoizolatoare si coeficient redus de transfer fonic la Stop Pret si vei avea o casa perfect echipata pentru iarna.
Treci la pasul urmator si planteaza in gradina cele mai bune soiuri de pomi si arbusti fructiferi, butasi de struguri de masa si de vin. Cu ajutorul uneltelor – burghiu manual de plantat, grebla pentru frunze si foarfeca pentru crengi – curtea va fi pregatita pentru sezonul urmator.
Brico Dépôt da viata proiectelor tale indiferent de complexitatea lor. Gama noastra de unelte electroportative dedicate profesionistilor, te ajuta sa-ti duci munca la bun sfarsit, in casa sau gradina. Pana pe 3 noiembrie gasesti la Stop Pret unelte electroportative marca Stanley – fierastrau circular de mana de 1600W, masina de insurubat de 18V, set de electrozi rutilici si valiza de transport – cu garantie de 2 ani.
Solutii de finantare adaptate proiectelor bine planificate
Daca necesarul de materiale pentru amenajarea casei depaseste bugetul propus, mergi la biroul BRICOCREDIT, aplica pentru una dintre solutiile de finantare dezvoltate in colaborare cu partenerii nostri si vei beneficia de 10 rate cu dobanda 0% prin cardurile de credit BRD Finance, MasterCard si CardAvantaj si 7 – 24 rate cu 1% cost lunar prin cardul EuroLine, pentru cumparaturi de peste 500 lei, direct la casele de marcat.

* * * * *
Despre Brico Dépôt
Brico Dépôt a fost infiintat in 1993 in Reims (Franta). Are in prezent 118 magazine in Franta, 28 in Spania, doua in Portugalia si 15 in Romania. Brico Dépôt vizeaza in primul rand pasionatii DIY si constructorii profesionisti. Este bazat pe un format de pret scazut, care ofera clientilor produsele esentiale pentru DIY si proiecte de renovare, disponibile in cantitati mari, dar si pentru santierele de constructii. Pentru mai multe informatii: http://www.bricodepot.ro si pe pagina de Facebook Brico Dépôt Romania
Despre Kingfisher
Kingfisher plc este cel mai mare grup de retail de home improvement din Europa, cu peste 1100 de magazine in 10 tari din Europa. Principalele sale branduri de retail sunt B&Q, Castorama, Brico Dépôt si Screwfix. Kingfisher detine, de asemenea, si o parte a brandului Koçtas din Turcia. Pentru mai multe informatii: http://www.kingfisher.com/
Oferta Brico Dépôt Romania
12.000 de produse esentiale pentru constructii si amenajari, dintre care 10.500 prezente in Catalog 2016
Preturi mici si mentinerea calitatii produselor
Disponibilitatea produselor
Gamele de produse includ atat marci nationale, cat si marci proprii Brico Dépôt
Deschis de luni pana sambata de la orele 08:00 – 21:00 si duminica de la 08:00 – 20:00
Un format de depozit simplu si eficace pentru toti clientii

* * * *
Informatii utile:
Brico Dépôt Baneasa: Soseaua Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, sector 1, Bucuresti
Brico Dépôt Pantelimon: Soseaua Vergului, nr. 18-20, sector 2, Bucuresti
Brico Dépôt Orhideea: Calea Giulesti, nr. 1-3, sector 6, Bucuresti
Brico Dépôt Militari : Autostrada Bucuresti-Pitesti, km 11-12, Bucuresti
Brico Dépôt Pitesti: DN 65 B, sat Geamana, comuna Bradu
Brico Dépôt Arad: Calea Aurel Vlaicu, nr. 299/6, Arad
Brico Dépôt Oradea: Calea Aradului, nr. 62, Oradea
Brico Dépôt Brasov: Calea Bucuresti, nr. 109, Brasov
Brico Dépôt Ploiesti: Comuna Blejoi, km 6, Ploiesti
Brico Dépôt Braila: Centru Comercial Braila Mall, DN 21, comuna Varsatura
Brico Dépôt Calarasi: DN 21, nr. 3, Calarasi
Brico Dépôt Constanta: Bulevardul Tomis, nr. 391, Constanta
Brico Dépôt Drobeta: Bulevardul Alunis, nr. 43, 220118, Drobeta-Turnu Severin
Brico Dépôt Focsani: Calea Moldovei, nr. 32, 620157, Focsani
Brico Dépôt Suceava: Calea Unirii, nr. 22, Burdujeni, in incinta Iulius Mall

Banner SapunulCheia.ro