bloc expert

BLOC EXPERT SRL  sau Platforma blocexpert.ro , a dezvoltat si integrat , in parteneriat cu procesatorul de plati  online NETOPIA mobilPay, solutia informatica prin care locatarii la bloc pot plati intretinerea online cu cardul rapid si usor, direct de acasa (accesand blocexpert.ro) sau oriunde s-ar afla, prin intermediul aplicatiei Mobilpay Wallet.

Bloc Expert este solutia informatică utilizata pentru administrarea financiar contabila a asociatiilor de proprietari, destinata atat administratorilor, cat si locatarilor la bloc. Platforma blocexpert.ro permite administratorului sa-si gestioneze online toate asociatiile de proprietari pe care le are in administrare, dar inlesneste si  interactiunea, comunicarea cu membrii acesteia in mediul online.

 

“Ne-am gandit si de aceasta data la timpul si la siguranta administratorilor, dar si ale locatarilor. Administratorii asociatiilor de proprietari trebuie sa gestioneze sume mari de bani cash, iar locatarii sunt de cele mai multe ori preocupati sa ajunga la timp la orele de incasare. Plata cu cardul online, vine astfel ca o solutie salvatoare pentru ambele parti” spune Lavinia Pandelea, Business Developer la Bloc Expert.

“Oamenii trebuie sa inteleaga ca cea mai importanta resursa pe care o au este timpul, nu banii, oamenii sau tehnologia”, spune Antonio Eram fondatorul Netopia SRL,  furnizor de top de solutii de plata electronica  .

 

Cum platesc locatarii Bloc Expert intretinerea cu cardul?

Exista doua variante la fel de usoare si rapide:

 

  1. Direct pe site-ul www.blocexpert.ro

Dupa ce primeste nota de plata pe email de la administratie, locatarul se logheaza in platforma blocexpert.ro.  Aici, acesta poate vizualiza situatia contului sau, cu restul de plata la intretinere,  soldul fondurilor, istoricul platilor, precum si istoricul cotelor de intretinere. Interfata este foarte intuitiva, trebuie doar sa apesi butonul “Plateste” si esti directionat direct in pagina de plata securizata a procesatorului de plati online Netopia Mobilpay.

 

  1. Direct in aplicatia Mobilpay Wallet:

Avand in vedere ca traim in epoca tehnologiei si ca mai toti dintre noi avem un smart phone, tot ce trebuie sa facem este sa ne logam in aplicatia Mobilpay, ne introducem codul de abonat, iar apoi in fiecare luna ni se va afisa suma de plata. Pentru efectuarea unei plati, trebuie selectat cardului de pe care se va face plata si apasat butonul ,,Plateste”. Rapid, sigur, de oriunde si oricand Mobilpay Wallet este solutia ideala pentru plata intretinerii.

Cu ajutorul aplicatiei Mobilpay Wallet se mai pot face plati la : taxa de pod de la Fetesti, plata la transportul in comun, rovigneta, platile cosurilor de cumparaturi in toate magazinele Carrefour si Selgros, precum si plata facturii telefonice sau reincarcarea unei cartele prepaid.

Netopia mobilPay, unul dintre cei mai mari procesatori de plăţi online de pe plan local, estimează că va intermedia anul acesta tranzacţii online în valoare de 175 milioane de euro, cu 30% mai mare faţă de 2015, în timp ce volumul acestora va înregistra o creştere de peste 70%, la 4,5 milioane.

De la începutul anului şi până în prezent,  compania a procesat în total peste 3 milioane de plăţi online, cu 15% mai multe comparativ cu aceeaşi perioadă din 2015. „Plăţile digitale cresc gradual, în toată ţara. Dacă în anii anteriori Bucureştiul genera peste 50% din totalul tranzacţiilor online şi mobile, observăm că anul acesta oraşe precum Cluj-Napoca, Braşov sau Constanţa au urcat provincia peste Capitală“, a declarat Antonio Eram, fondatorul şi CEO-ul Netopia mobilPay.

autentificareselectare-facturibloc-expert_-plata-intretinereplata-intretinere

Contact  Bloc Expert

Lavinia Pandelea – Business Developer
Telefon: 0721.615.970
Email:
info@blocexpert.ro

www.blocexpert.ro

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.