Vineri, 27 mai 2016, Bloc Expert a sărbătorit ”Ziua Europeana a Vecinilor”, împreună cu câteva asociaţii de proprietari din Bucureşti.

Trăim astăzi într-o epocă paradoxală.Uneori este mai uşor să comunici cu cineva din cealaltă parte a lumii, decât să zici “Bună ziua” vecinului. Raportat la această tendinţă de izolare şi de individualism care predomină adesea în orasele noastre,  “Sărbătoarea Europeană a Vecinilor” reprezintă o întâlnire care favorizează apropierile şi dezvoltă legăturile sociale. Ea reprezintă ocazia de a întâlni vecinii pentru a dezvolta rapoarte favorabile şi pentru a rupe anonimatul.

“Sărbătoarea Vecinilor” a fost lansată la Paris, în anul 2000, căpătând amploare cu fiecare an. Astăzi, sărbătoarea a depăşit graniţele europene, fiind celebrată de milioane de oameni: 1450 de oraşe partenere, asociaţii de proprietari şi proprietari de case din peste 36 de ţări, cu peste 30 de milioane de participanţi.

“Am dat curs acestei iniţiative cu mare deschidere şi ne-am bucurat că avem ocazia să fim din nou împreună, să împărtăşim bucuriile, să uităm de probleme şi să ne bucurăm de convieţuirea împreună. Dorim ca aceasta sarbatoare sa devina o traditie.”, a declarat Iuliana Săvescu, Administratorul Asociaţiilor de Proprietari de la firma Buburom Consult S.R.L.

 “Suntem convinşi că se poate trăi în armonie şi la bloc, de aceea dorim să facem viaţa mai frumoasă membrilor asociaţiilor de proprietari, prin promovarea şi susţinerea iniţiativelor pozitive şi creative”, a declarat Lavinia Pandelea, Managing Partner BLOC EXPERT S.R.L.

BLOC EXPERT este soluţia informatică pentru administrarea financiar-contabilă a activităţii asociaţiilor de proprietari. Fie că eşti administrator, proprietar sau preşedinte/cenzor al blocului, eşti direct interesat ca facturile de la furnizori şi toate cheltuielile administrative să fie distribuite corect, într-un timp record, ca modul de calcul să fie transparent pentru locatari şi pentru cenzori/preşedinte, iar rezolvarea problemelor asociaţiilor să fie tratată cu seriozitate şi flexibilitate. Prin intermediul aplicaţiei Bloc Expert, administratorul de bloc are posibilitatea de a-şi gestiona online toate asociaţiile pe care le are în administrare, prin accesarea contului propriu. Centralizarea datelor, trasabilitatea, corectitudinea calculelor şi timpul economisit reprezintă avantajele clare ale utilizării acestui software.

Aplicaţia Bloc Expert este 100% configurabilă şi se poate personaliza în funcţie de necesităţile de administrare ale fiecărei asociaţii. Costul porneşte de la 1 leu/lună/apartament plus TVA, fiind negociabil pentru un volum mare de apartamente.

Principalele funcţionalităţi ale programului informatic sunt:

  • Întocmirea Listei De Cheltuieli – Cu două click-uri poţi descărca lista de cheltuieli a asociaţiei
  • Generarea automată a rapoartelor contabile – Registrele şi situaţiile contabile se generează AUTOMAT
  • Nivele de acces multiple – Comunicarea cu membrii asociaţiei de proprietari devine mult mai uşoară. Locatarii asociaţiei au conturi proprii în program, pot accesa fişa apartamentului, nota de plată, situaţiile specifice apartamentului, pot transmite indecşii contoarelor direct prin intermediul aplicaţiei şi pot transmite sesizări administraţiei sau membrilor asociaţiei. Cenzorul şi preşedintele pot vizualiza, verifica şi comunica mai uşor prin intermediul aplicaţiei.
  • Calcul Repartizare Caldură –S-a elaborat şi implementat în program un algoritm matematic prin care se generează automat repartizarea costurilor cu agentul termic pentru fiecare apartament care are repartitoare. Asociaţia poate astfel renunţa la serviciile unor terte părţi care taxează acest serviciu, economisind astfel sume importante de bani.

Datorita utilizarii unui astfel de program informatic, atmosfera tensionata specifica in multe dintre asociatiile de proprietari din tara, va disparea, fiecare locatar fiind convins ca plateste corect intretinerea la bloc.

Contact  Bloc Expert

Lavinia Pandelea – Managing Partner
Telefon: 0721.615.970
Email:
info@blocexpert.ro

www.blocexpert.ro

Bloc_Expert_Logo

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.