Gama diversificata de produse din anghinare de la Italian Shops

Italian Shops ofera cea mai bogata sortimentatie de produse conservate din anghinare, o delicatesa gastronomica italiana si un atu pentru sanatate: Anghinare marinata felii, Crema de anghinare, Pasta de anghinare, Anghinare intreaga in ulei, Risotto cu anghinare.
Magazinul Online Italian Shops pune la dispozitia clientilor produse originale italiene de cea mai buna calitate, din diverse marci cu traditie : Ponti, Afeltra, Neri, Iposea, Sacla, Roi, etc.
Anghinarea, o delicatesa gastronomica
Anghinarea este o planta-minune pentru medicina naturista, folosita ca atare inca din cele mai vechi timpuri . Fiind o planta originara din zona mediteraneeana, era firesc ca gastronomia italiana sa acorde anghinarei statutul de delicatesa culinara. Practic, anghinarea conservata se consuma tot timpul anului, fiind usor digerabila, putin calorica si depurativa.
Anghinarea este cea mai gustata conserva de legume de catre italieni, mari amatori de
”antipasti ”, adica de gustari. De asemenea, anghinarea este un ingredient principal pentru cunoscuta pizza.
De la gustare, la felul I , garnitura sau felul II , anghinarea este ingredientul ideal pentru o masa usoara si delicioasa. Veti fi surprinsi in cate moduri se poate gati anghinarea sau cat de “artistic ” poate fi un preparat cu anghinare proaspata.
Produsele din anghinare de la Italian Shops
Cele mai cunoscute produse din anghinare sunt anghinarea marinata felii sau anghinarea intreaga, ale unor marci cu traditie : Anghinare taiata marinata Neri, Anghinare taiata in ulei Sacla, Anghinare taiata in ulei de floarea soarelui Ponti, Anghinare italiana Carciofotto Berni , Anghinare Italia intreaga in ulei de floarea soarelui Iposea .
Pentru iubitorii de paste sau risotto, Italian Shops propune Anghinare taiata in suc natural Ponti Peperlizia sau Anghinare la gratar De carlo, in ulei extravirgin de masline.
Din gama produselor gourmet oferta Italian Shops este imperdibila : Sos italian pentru paste cu anghinare Afeltra, Crema italiana de miez de anghinare De Carlo, Crema italiana de anghinare in ulei de masline Fior di Campagna , Pasta Italia de anghinare La Gallinara, Anghinare cu Ton- amestec italian pentru aperitive Galfre Ghiotto.
Despre Italian Shops
Italian Shops este un magazin online de produse italiene, ce vine in intampinarea clientilor sai , inca din 2013, cu o selectie de produse originale italiene, atat din gama produselor alimentare , cat si din cea a produselor de ingrijire personala sau detergenti.
Italian Shops doreste sa aduca un plus de profesionalism in domeniu, mizand pe calitatea produselor si pe servicii care sa faca clientii sa revina intotdeauna cu placere .
Comenzile online facute la Italian Shops sunt 100% onorate !
Italian Shops va asteapta sa vizitati oferta sa din propriul magazin online !

Banner SapunulCheia.ro