Perioada contemporana este traversata de efervescenta solicitarilor de tot felul la care sunt supusi adultii. Stresul vietii cotidiene se transmite in familie involuntar si se rasfrange si asupra copiilor din cuplu. Pentru detensionarea de stres sunt recomandate cateva activitati ce pot fi desfasurate zilnic, macar o ora, motiv pentru care va reamintim doar doua: plimbarile pe jos au mersul pe bicicleta. Aceste activitati pot fi realizate impreuna cu copilul, prilej cu care puteti sa il cunoasteti mai bine sub aspectul preocuparilor si dorintelor sale, puteti sa purtati dialoguri constructive si implicit puteti petrece clipe minunate impreuna. Nu uitati ca activitatile desfasurate impreuna cu copilul, nu cele langa copil sunt cu adevarat de succes in formarea acestuia din urma!

            Pentru a petrece putin timp impreuna cu copilul in mod constructiv ar fi mersul pe bicicleta. In acest scop creatorii de biciclete au realizat modele adecvate adultilor, cu care pot sa-i transporte pe cei mici pe scaunul adecvat, amplasat in spatele scaunului sau utilizarea unor biciclete special realizate pentru copiii de 4-6 ani cu care acestia se pot deplasa singuri alaturi de parinti. Pe parcursul deplasarii aveti prilejul de a va “deconecta” de la problemele de serviciu, de a face miscare, de a admira natura sau de a conversa cu copilul pe diferite teme de interes. Va sugeram in randurile de mai jos cateva modele de biciclete potrivite pentru ambele situatii precizate anterior.

            “Bicicleta diametru 16 inch 166 RN” poate fi utilizata de un adult cu greutate de maxim 60 kg si permite transportul unui copil pe scaunelul special amplasat in spate. Structura robusta a cadrului din otel, robustetea si rezistenta rotilor late garanteaza siguranta in deplasare. Inaltimea redusa a acestei biciclete garanteaza stabilitatea si siguranta adultului si a copilului. Frana pe ambele roti montata la ghidonul reglabil pe inaltime si aparatorile de lant si roti conduc la confort si siguranta. Din aceeasi gama sunt si modelele de biciclete:” E&L Minnie Mouse Bow-tique 16 inch”, „Hello Kitty Ballet 12 Ironway” sau „Bicicleta Sofia the First 16 inch”. Ce poate fi mai placut, decat sa vezi o mamica tanara alaturi de copilul sau pe bicicleta!

            Alte variante de modele se adreseaza copiilor de 4-6 ani care invata sau deja au deprinderea de a se deplasa pe bicicleta. Mergeti la plimbare alaturi de copil fie in zilele placute de toamna, fie vara sau chiar in zilele insorite de primavara. Dintre acestea va aducem in atentie cateva modele: „Bicicleta pentru copii Byox 16” realizata in varianta coloristica rosu sau albastru, „Bicicleta copii Peppa Pig diametru 10 inch” cu un colorit atractiv, „Bicicleta Littlest Pet Shop 14” sau varianta ”Bicicleta copii Ben 10 diametru 16 inch” vernil. Acestea si alte modele au structura rezistenta din otel, rotile late cu aderenta perfecta pe orice tip de teren si/sau vreme ploioasa si frana la ambele roti pozitionata la ghidon. Saua si ghidonul reglabile pe inaltime asigura pozitia ergonomica in deplasare, iar mansoanele de la ghidon impiedica alunecarea palmelor si transpiratia excesiva.

            Incercati sa va plimbati in natura cu sau alaturi de copil, iar beneficiile acestei activitati nu vor intarzia sa apara!

 

            

Banner SapunulCheia.ro