Atunci cand alegi un tablou canvas, primul aspect pe care trebuie sa il iei in considerare sunt culorile din casa ta. Ele au puterea de a influenta semnificativ starea emotionala a unei persoane, iar acest obiect de decor este o piesa centrala in designul oricarei incaperi datorita dimensiunilor sale si a modelului expresiv. Din acest motiv, este esential sa alegi un tablou canvas in culori cu o incarcatura pozitiva asupra starii tale de spirit.

Tablou canvas abstract- tonuri de culoare reci

Tablourile canvas de natura abstracta prezinta o compozitie complexa care nu poate fi asociata cu forme sau imagini familiare.Ele surprind o serie de culori pozitionate pe suprafata respectiva, astfel incat acestea sa poata fi interpretate la nivelsimbolic. Atunci cand ti-ai propus sa iti decorezi casa cu un tablou canvas abstract, poti opta pentru un plan cromatic relaxant si linistitor. In aceasta categorie se incadreaza culorile reci precum: verde, albastru sau mov. Astfel, poti opta pentru alegerea unui tablou canvas abstract https://weframe.ro/tablouri-canvas-abstracte/ care sa integreze in compozitia sa aceste planuri cromatice. In cadrul sau, dispunerea complexa a tonurilor de culoare (calde si reci) va adapta nivelul de saturatie al tabloului la designul incaperii tale. Verde, albastru sau mov sunt culori cu un impact pozitiv asupra starii tale de spirit. Ele induc linistea, relaxarea si au devenit simboluri pentru echilibru si stabilitate. Astfel, pentru a te relaxa in voie, alege un tablou canvas abstract intr-o culoare rece!

Tablou canvas- o pata de culoare calda

Un tablou canvas care te poate ajuta sa completezi designul unei incaperi este cel care surprinde piesa centrala a compozitiei intr-o culoare intensa pe o suprafata alba. Contrastul dintre neutritatea cadrului si intensitatea cromatica a obiectului creeaza un efect vizual unic care poate evidentia designul modern al locuintei tale.Ele pot fi integrate cu usurinta in rolul unei piese centrale in camerele unde albul este dominant. In acest sens, cele mai recomandate culori sunt rosu, galben sau portocaliu. S-a constatat ca ele stimuleaza entuziasmul, veselia si interactiunea. Astfel, daca te simti obosit sau rutina nu iti prieste, atunci poti opta pentru alegerea unui tablou canvas in culori calde.

Tablou canvas 5 piese- alb si negru

Tabloul canvas in 5 piese este o metoda inovatoare prin care poti evidentia designul modern al locuintei tale. Datorita dimensiunilor echilibrate, liniilor drepte si dispunerea crescatoare si descrescatoare, acest tip de compozitie este o piesa centrala intr-un ansamblu modern. Atunci cand alegi un tablou canvas in 5 piese, poti opta pentru tonuri de alb-negru. In ciuda caracterului neutru al planului cromatic respectiv, ambele culori induc o energie pozitiva. Albul ofera stari de pace, liniste, vindecare, pe cand negrul simbolizeaza puterea, eleganta si misterul.

Asadar, atunci cand alegi un tablou canvas personalizat, primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este culoarea sa. Pana la urma, planulcromatic de care alegi sa te inconjori te poate ajuta sa te bucuri in fiecare zi de o stare de spirit placuta. Din acest motiv, este important sa iei in calcul si impactul pe care il are fiecare culoare asupra ta, astfel incat sa alegi tabloul canvas potrivit pentru tine.

Banner SapunulCheia.ro