Samsung Galaxy A10 nu este nici pe departe un telefon care să se încadreze in gama de preturi piperate, ci un smartphone pe care îl poți achiziționa indiferent de bugetul pe care li ai, el reprezintă o alternativă viabilă pentru oricine își dorește un telefon competent, dar pentru care să nu cheltuiască o avere.

Cu toate acestea, pentru a face o alegere în cunoștință de cauză, chiar si dacă prețul acestui telefon este de doar aproximativ 550 de lei, este cu adevărat important să știi la ce te aștepți înainte de a face orice fel de alegere si investiție, totodată.

Mai mult ca niciodată in acest an, prin strategia sa de piață, Samsung a demonstrat faptul că se teme cu adevărat de ideea de a fi depășit de companiile chinezești Huawei și Xiaomi care dacă bine ne gândim, au început sa câștige vertiginos teren si o bună parte din foștii fani ai producătorului coreean.

Până nu de multă vreme, expresia telefon in buget nici măcar nu putea fi folosită în același enunț cu denumirea brand-ului Samsung, deoarece majoritatea dispozitivelor lansate de această mare companie, atât ca si funcții cât și ca preț, făceau parte exclusiv din clasele medii și in mare parte, premium. Iar acest fapt, însemnă că cei cu un buget de sub 200 de euro nu prea aveau posibilitatea nici măcar de a lua în calcul varianta achiziționării unui smartphone Samsung. Poate doar dacă așteptau pana un telefon devenea suficient de învechit, încât să și-l permită când deja apăreau pe piață modele noi sau sa și-l cumpere la mana a doua.

Totuși, începând cu anul 2019, Samsung Galaxy A10, a fost creat cu un design plăcut ce a consacrat numele companiei coreene pe piață telefoanelor mobile și un preț pentru absolut orice buzunar.

Din suma de aproximativ 500-550 de lei pe care trebuie să-i plătești pentru a intra în posesia unui telefon Samsung Galaxy A10, poți obține un smartphone cu următoarele specificații:

– Procesor de tip octa-core, Exynos 7884 ce are un spațiu de stocare de 32 GB, memoria RAM de 2 GB și desigur, un slot pentru carduri microSD de până la 512 GB;

– Sistem de operare Android 9.0 Pie cu interfață OneUI;

– Dual-sim cu frecvență 4G și viteza de descărcare de 300 Mbps și de încărcare de 50 Mbps;

– Funcția de deblocare facială pentru securitate sporită și protecție a datelor și informațiilor stocate pe dispozitiv;

– Ecran elegant Infinity-V de 6.2 inch cu o rezoluție de 1520 x 720 pixeli și un raport corp-ecran de 19:9;

– Baterie cu autonomie promițătoare, capacitate de 3400 mAh;

– O cameră în partea din spate de 13 Megapixeli cu deschidere f/1.9 și o cameră frontală pentru selfi-uri de 5 Megapixeli cu f/2.0.

Majoritatea persoanelor care au avut ocazia de a-l testa sau chiar l-au achiziționat pentru uzul de zi cu zi, consideră că Samsung Galaxy A10 este un telefon mobil cu performanțe care depășesc cu mult așteptările legate de prețul acestuia foarte mic. Mulți afirma faptul că, deși nu te poți bucura de detalii maxime, Samsung Galaxy A10 este totuși un telefon care se pretează și la jocuri, într-o mica măsură, desigur.

Iar ca element principal, deși la acest capitol discuțiile rămân în continuare deschise, mulți dintre cei ce au utilizat telefonul Samsung Galaxy A10 și s-au gândit chiar să îl compare cu dispozitivele brand-urilor concurente, au declarat că performanțele acestui smartphone sunt net superioare, spre încântarea și satisfacția celor de la Samsung care pot considera că, într-o oarecare măsură și-au atins scopul. Si nu ii putem contrazice, întrucât la un asemenea preț, caracteristicile sale sunt chiar de luat in considerare.
Samsung Galaxy A10 este un telefon care nu promite neapărat multe, dar care iți poate oferi cate puțin din toate si nu te va lăsa la greu.

Este important, de asemenea, sa nu uiți ca indiferent de prețul telefonului, va trebui sa ii oferi si protecția necesara, așa că poți să arunci o privire pe www.robestshop.ro la cele mai noi huse pe care ți le propun pentru Samsung Galaxy A10. Astfel, vei avea protecție sporită, siguranță și un telefon care arată exact așa cum vrei tu.

 

Banner SapunulCheia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.