Dacă ai urmărit vreodată piaţa valutară şi expresiile „planifică-ţi afacerea”, „păstrează-ţi pierderile la minimum”, „vinde-ţi planul” sunt primele ce ţi-au trecut prin gând, potenţialul tău de viitor trader nu poate fi pus la îndoială. Compania Double Case şi brokerul Pelliron îşi propun să te înveţe cum toate aceste aspecte se aplică în practică, prin intermediul noului curs de tranzacționare pe care îl oferă.

Să fii trader nu e simplu deloc, în special, pentru că o regulă impusă de ghiduri nu poate fi aplicată la 100%. Însă, următoarele reguli reprezintă biblia oricărui trader de succes, nu contează începător sau nu:

Întotdeauna folosește un plan comercial
Un plan de afacere bine închegat specifică atât aşteptările, capitalul iniţial ce este investit, duce o evidenţă a banilor şi, în acelaşi timp, îţi pregăteşte un plan B. Iată de ce, este important să fiţi gata a-l statornici, pentru că el sintetizează ideile generale ce le aveți depozitate în gândurile voastre.

2. Tratează tradingul ca şi pe o afacere

Tradingul necesită dăruire şi insistenţă, dar cel mai important timp. Iată de ce, acesta nu trebuie tratat ca şi un hobby sau un job. Ataşamentul faţă de trading ca şi un hobby nu îţi asigură implicare şi învăţare zilnică, deci nu e eficient. De ce nu ca un job? Pentru că aşteptările tale ca şi angajat ar fi salariu lunar, tradingul devenind frustrant din această perspectivă.

3. Utilizează tehnologiile noi în folosul tău

Tehnologiile noi reduc simțitor din timpul şi energia pe care trebuie să o investeşti ca şi trader. Începând de la aplicaţii analitice şi finisând cu păstrarea permanentă a informaţiei noi despre piaţa valutară, tehnologiile te ajută să fii mereu în formă. Să nu uităm şi de posibilitatea de stocare oferită, pentru a nu pierde datele valoroase. Tehnologiile te ajută să rămâi competitiv într-un business care se schimbă cu o viteză impresionantă.

4. Protejează-ţi capitalul

Capitalul pe care îl deţii este pilonul care îţi asigură îndeplinirea ambiţiilor personale. Să aduni un capital şi să îl păstrezi îţi cere un efort considerabil, iată de ce angajamentul pe care ţi-l iai faţă de capital este foarte important. A păstra capitalul nu înseamnă a nu avea pierderi în proces, ci înseamnă a fi responsabil şi calculat faţă de riscurile pe care ţi le asumi.

5. Riscă doar ceea îţi permiţi a pierde

Un trader adevărat nu concepe lucrul său doar ca un împrumut pentru nişte obligaţii. Acest fapt nu îi permite să arunce cu banii la orice ofertă părelnică. A pierde capital este foarte dureros, iată de ce tentaţia trebuie să fie limitată sau bine documentată.

Iar pentru a învăţa cum să tranzacţionezi în realitate şi cum să devii un trader de succes, aplică la cursul practic oferit de către Double Case şi Pelliron. Nu rata ocazia de a-ţi îndeplini visul!

Banner SapunulCheia.ro