Datorita serviciilor stomatologice la standarde internationale si preturi accesibile pe care le ofera Clinicile Dr. Leahu din Bucuresti, tot mai multi pacienti – atat romani, cat si straini – apeleaza la aceste clinici pentru tratamente cu implant dentar rapide si eficiente. Acestea reprezinta cea mai moderna cale de a-ti recupera sanatatea orala, indiferent ca ai un dinte lipsa sau intreaga arcada!

In urmatorul video despre implant dentar, Dr. Ionut Leahu, medic dentist si specialist in Implantologie, ne dezvaluie faptul ca astfel de proceduri pot inlocui cu succes unul sau mai multi dinti lipsa chiar si in cazul pacientilor care au osul nativ afectat. Acest lucru este posibil printr-o interventie chirurgicala suplimentara de augmentare osoasa.

https://www.youtube.com/watch?v=rV3QYDvekZU

Urmareste acest video despre implant dentar si afla cum tehnologiile de ultima generatie ne permit acum sa avem dinti noi, frumosi si sanatosi, in cel mai scurt timp si fara durere! Spre exemplu, tratamentul cu implant dentar One Day iti inlocuieste unul sau mai multi dinti lipsa in doar 24 de ore. In functie de gravitatea cazului, poti apela la tehnica Bredent Fast&Fixed, pentru restaurarea completa a danturii si pentru a scapa de protezele dentare incomode si ineficiente. Ambele interventii iti redau zambetul perfect si o dantura functionala in adevaratul sens al cuvantului, in timp record: o singura zi, adica printr-o singura vizita la medicul stomatolog!

Conform acestui video despre implant dentar prezentat de Clinicile Dr. Leahu, tehnologia moderna si materialele biocompatibile folosite la ora actuala au injumatatit timpul de asteptare al pacientului pentru rezultate finale de inalta calitate, sigure si precise. Spre deosebire de solutiile clasice, cand pacientul era nevoit sa astepte mai bine de 6 luni pentru o lucrare, noile tehnici de implant dentar permit montarea coroanei dentare finale dupa 3 luni de la operatie. In plus, in aceeasi zi cu inserarea implantului, pacientul primeste o lucrare fixa provizorie, perfect functionala. Mai mult decat atat, datorita grabirii procesului de vindecare prin tehnologia factorilor de crestere PRGF, poti beneficia chiar si de mai multe implanturi intr-o singura sedinta, fara durere!

In acest video despre implantul dentar, Dr. Ionut Leahu ne explica cum decurge o consultatie in clinicile sale, precum si procesul si etapele unei interventii chirurgicale. Implantologia, ramura a medicinei dentare, reprezinta cea mai moderna solutie pentru rezolvarea problemei dintilor lipsa. Implantul dentar este o interventie chirurgicala prin care se introduce in arcada dentara o radacina artificiala pentru un dinte nou, sub forma unei piese de titan. Aceasta procedura include operatia propriu-zisa si mai multe componente, precum: implantul dentar, surubul de acoperire, surubul de vindecare si bontul protetic. Chiar si cele mai complicate cazuri isi pot gasi solutionarea astfel. Vezi parerea pacientilor multumiti in acest video despre implant dentar!

Lipsa unuia sau mai multor dinti, ori pierderea completa a acestora, afecteaza dramatic calitatea vietii – cu efecte negative asupra danturii atat din punct de vedere estetic, cat si din punct de vedere functional. Desi solutiile pentru dinti lipsa propuse in trecut de catre medicii dentisti erau anevoioase, dureroase si costisitoare, descopera in acest video despre implant dentar cum noile tehnici de implantologie au revolutionat atat lumea stomatologiei, cat si viata pacientilor!

In Clinicile Dr. Leahu beneficiezi de toate conditiile pentru reusita unui implant dentar, cu o rata de succes de 100% a osteointegrarii. Aceasta performanta se datoreaza unei echipe interdisciplinare formate numai din specialisti de top, aparaturilor ultra-performante utilizate si comunicarii indeaproape cu pacientul. Afla mai multe detalii din video-ul despre implant dentar!

Banner SapunulCheia.ro