Creste-ti si tu sansele de victorie in ring cu gama de echipamente sportive de la Knockout care sa te ajute sa devii un luptator de elita.

 

Daca si tu vrei sa iti depasesti performantele din ring te invitam sa alegi din gama noastra de proteze dentare produsul ideal pentru tine cu scopul ca tu sa iti cresti nivelul de protectie cand faci sparring sau mai ales cand te lupti.

 

Multa lume alege o proteza dentara de box de la Knockout pentru a se proteja mai bine fata de accidentarile danturii dar uita ca proteza ii protejeaza fata de contuzii. Acest lucru este adevarat mai ales cand ne gandim ca proteza de box absoarbe cat mai bine socurile resimtite in cadrul sesiunilor de sparring si cele de lupte.

 

Efectul pozitiv pe care proteza il produce este ca unda de soc se va dispersa in toata gura si va ajuta la o mai bune protectie dentara.

 

Orice lovitura incasata in gura va produce o unda de soc in capul tau si in scalp. Daca pumnul loveste direct dantura atunci dintii tai sunt expusi la accidentari.

 

Cand vrei sa alegi proteza fi atent la grosimea ei – o proteza subtire se muleaza bine pe dantura ceea ce va produce mai mult confort. Dar o proteza dentara groasa este ideala pentru cei care sunt incepatori in sporturile de contact.

 

Sunt o gramada de proteze pe care poti sa le alegi fie cele simple sau cele duble – in functie de caz.

 

Mai gasesti si protezele cu gel care au un gel special prin care sa iti ofere o protectie ridicata.

Vezi gama de saci de box profesionali de la Knockout care sa te ajute sa iti echipezi sala cum vrei.

Banner SapunulCheia.ro