AMANTA, una dintre cele mai iubite comedii a ultimilor ani revine pe scena CinemaPRO. Reprezentația va avea loc pe 27 mai, începând cu ora 19:30. Spectacolul, care s-a jucat până acum de peste 160 de ori cu același succes răsunător, aduce în atenția publicului un text clasic rafinat, într-o interpretare inegalabilă.

Adaptare după “Încurcă lume”, de A.D.Hertz, comedia regizată de Armand Calinovici cucerește prin umor fin, răsturnări de situație care mai de care mai nebune și personaje de care publicul se va îndrăgosti la prima vedere. AMANTA invită iubitorii de teatru de înaltă ținută la o întâlnire de neuitat cu o distribuție de zile mari: Monica Davidescu/Tania Popa, Ileana Olteanu/Eugenia Șerban, Armand Calotă, Gavril Pătru/Dorin Andone și Ovidiu Cuncea. Scenografia poartă semnătura Mirelei Maria Niculescu, de regia tehnică, sunet și lumini se ocupă Oskar Sound Events iar designul afișului aparține Cultural.21.

De asemeni organizatorii au pregătit, alături de actori, o serie de surprize pentru spectatori, aceștia fiind invitați să ia parte la concursurile cu premii organizate pe pagina oficială a spectacolului (wwww.facebook.com/amanta.oficial) în perioada 6 – 26 mai.

Biletele pornesc de la 50 RON și sunt disponibile în format electronic pe www.iabilet.ro și pe www.eventim.ro. În format fizic, biletele pot fi procurate de la CinemaPRO (casa de bilete Eventim), din magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, magazinele Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Pentru fiecare bilet vândut, Asociația Pomul Comorii donează câte o carte pentru a încuraja lectura în rândul copiilor și tinerilor defavorizați. Pentru grupuri mai mari de 10 persoane, organizatorii vin în întâmpinarea spectatorilor cu oferte personalizate care pot fi solicitate la 0724.276.434 sau pe adresa de email events@cultural21.ro.

AMANTA este o producție a Fundației Elvira Godeanu, prezentată cu mândrie de către Chat Noir COOLtural Events și Cultural.21. Mai multe informații despre spectacol pe www.cultural21.ro/events.

Banner SapunulCheia.ro